Wednesday, April 4, 2018

Ulang tahun Tone Excel ke-8

Pada 4hb.April.2018 genap lah Tone Excel di pasaran selama 8 tahun . Program ini di lakukan di HQ Tone Excel di saksikan oleh lebih 500 ahli yang hadir . Pada malam tersebut program di mulakan dengan memotong kek oleh semua pengarah syarikat dan di penuhi dengan perkongsian dari ahli-ahli Tone Excel yang telah berjaya mendapat pasif income 6 angka sebulan sehingga kini serta cabutan bertuah tunai yang jumlah keseluruhannya RM7,000 ( 4 foto ) .



Sunday, March 4, 2018

Pemenang 1 Juta Tone Group

Pada 3hb.Mac.2018 adalah malam pemenang 1 juta dan bersejarah oleh Tone Group . Pada malam kemuncak itu pemenang 1 juta selain pelbagai aktiviti dan persembahan telah di menangi oleh En.Abdul Hafiz. Team RHM Group hadir pada malam itu .Ini adalah sebahagian gambar yang dan keratan akbar Utusan pada 4hb.Mac.2018 ( 14 gambar )





Wednesday, February 28, 2018

Simkad Tone Excel Prabayar Yang Membayar

Simkad Tone Excel adalah satu simkad prabayar yang membayar terbaik sejak 2010 lagi . Dengan menjadi ahli Tone Excel anda di bayar apabila menggunakan simkad jenama ini dengan hanya setiap kali nilai topup anda . Saksikan video ini yang mana ahli nya menjadi jutawan apabila memperkenalkan pula kepada orang lain .
 

Thursday, January 25, 2018

Malam Pra-Cabutan TONE GROUP Millionaire

Malam Pra-Cabutan TONE GROUP Millionaire telah di jalankan pada 24hb.Jan.2018 .Team RHM Group tidak ketinggalan menyertai malam yang penuh bersejarah ini . Walaupun hujan sejak petangnya ahli Tone Excel dan orang ramai telah memenuhi perkarangan serta di dalam dewan di Ibupejabat bermula jam 7 malam lagi . Ini yang admin sempat ambilkan beberapa foto pemimpin RHM Group di malam tersebut( 12 foto )
  
klik sini : RHM Group Channel di youtube



Tuesday, January 16, 2018

Preview di HQ Tone Group bersama sifu Mazelan Abas

Preview pada setiap Rabu 10hb.Jan dan 17hb.Jan 2018 saya bersama ahli Tone Excel dan icon Tone Excel Sifu Mazelan Abas serta pemimpin-pemimpin hebat ( 12 foto ) .

klik sini : RHM Group Channel di youtube



Monday, December 11, 2017

Buat Kerja Sekali Untung Berkali-kali


Tidak ada sesiapa boleh membantu anda ? anda boleh bercerita atau luahkan itu tak cukup , ini tak cukup TETAPI diri anda sendiri yang perlu mencari jalan penyelesaian segala kos kehidupan anda...bukan?

Dalam Tone Excel kami ada penyelesaian nya ? semuanya bergantung kepada tindakan anda .

Kami menawarkan kepada anda penyelesaian bukan hanya untuk esok , minggu , bulan atau tahun hadapan TETAPI untuk seumur hidup anda iaitu : UNLIMITED DATA & UNLIMITED INCOME !





Wednesday, November 15, 2017

Modal rendah RM100 komisyen pencen seumur hidup

PROGRAM TAMBAH GAJI HANYA MODAL RENDAH RM100 KOMISYEN PENCEN SEUMUR HIDUP




  
Assalamualaikum dan salam sejahtera , saya Azizan bukhari. Satu tempoh yang lalu Tuan/Puan ada berhubung bertanyakan atau Tuan/Puan adalah pengguna produk Bio Factor 9® keluaran RHM Global sampai ke hari ini .Ini laman rasmi RHM Global di www.erhmglobal.com .Kepada yang inginkan produk ini boleh berhubung semula dengan wassap taip : Beli Bio .

Kepada pengguna Bio Factor 9® saya doakan , moga Tuan/Puan mendapat manfaat kebaikan kesihatan daripada produk ini. Dan saya mengucapkan jutaan terimakasih kerana Tuan/Puan menjadikan produk ini mendapat tempat dan menjadi perhatian oleh masyarakat Malaysia umumnya .

Pada , hari ini saya ingin menyampaikan cadangan kepada Tuan/Puan kepada satu lagi bisnes yang modalnya hanya RM100 sahaja yang kini saya usahakan , moga Tuan/Puan juga sertainya kerana pada hari mana ada modal yang hanya RM100 membolehkan kita menjalankan satu bisnes untuk kita tingkatkan kewangan kita . Tetapi begitulah yang di tawarkan oleh satu syarikat telekomunikasi di Malaysia iaitu Tone Excel Sdn.Bhd ini . 

Dengan modal RM100 Tuan/Puan akan menikmati PELUANG secara KEPELBAGAIAN PERCUMA yang di tawarkan dan yang menariknya kita di tawarkan satu pletform untuk menjana income dengannya di atas penggunaan telco Tune Talk Tone Excel ini .

Secara ringkas asasnya , dengan modal RM100 di beri percuma satu simkad Tone Excel talian prepaid telco Tune Talk . Telco TuneTalk dalam coverage Celcom , di mana ada line celcom di situ ada coverage Tune Talk ( 38% syer Celcom di Tune Talk ) , ini jika di lihat atau di gunakan sama seperti telco yang lain Celcom , Maxis , Umobile dan Digi.

Selain prepaid telco Tune Talk ini , kita boleh pilih kemudian beli mana-mana jenama telco simkad ini di kedai telefon paling minima harganya RM10 , daftar dan selepas beberapa minit ,  jam kita telah boleh di gunakan . Selepas itu , kita beli tambahan topup utk telefon dan tambah lagi topup untuk dapatkan data untuk layari internet , wassap , wechat , telegram ,  instagram , twitter dsbnya .

Ya , hari ini kita ,
tidak boleh tidak Tuan/Puan , kita perlu menggunakan mana- mana pilihan jenama antara telco ini kerana ia menjadi berorentasikan satu keperluan dan bukanlah satu kehendak yang di gunakan bagi membuat panggilan telefon dan data internet di handphone kita .

Tetapi ,
Kenapa? saya tukar dari prepaid telco celcom yang saya telah saya gunakan selama 13 tahun untuk buat panggilan telefon dan untuk data internet saya dari Umobile di tukar secara serta merta kedua- dua nya kepada satu telco sahaja iaitu TuneTalk...
sudah tentu ada alasan yang kukuh...bukan?


Jika tidak , buat apa saya susah kan diri , untuk saya tukar telco celcom yang sudah 13 tahun saya gunakan .Topup saya setiap bulan hampir kepada ±RM300 . Tak kan saya nak tukar no telefon pula , saya telah menjalankan bisnes sudah berbelas tahun semua ahli keluarga , rakan- rakan terutama pelanggan telah tahu no telefon saya . Jika Tuan/Puan google sahaja, yahoo ker tuan taip sahaja no tel saya akan keluar lah no telefon saya dan link ke web, blog , instagram , twitter , fb personal , page kepada bisnes saya .

Lebih- lebih lagi bersusah payah saya nak sampaikan pula pada Tuan/Puan pula tentang prepaid telco TuneTalk ini . Bak kata pengedar , pelanggan yang rapat dengan saya , kenapa saya tukar ? tukar kepada telco TuneTalk ini , buat bisnes lain pula ker.

Tuan/Puan ,

Sebabnya , sebelum ini saya tidak nampak banyak sangat kelebihannya , simkad Tone Excel ini bukan sekadar guna telefon dan data internet sahaja rupanya . Walaupun simkad Tone Excel ini harganya RM100 mungkin ada yang kita kata mahal tetapi sebenarnya ada 10 lagi keistimewaan lain yang saya tidak jangka kan iaitu yang penting sudah pasti tidak ada pada telco lain kelebihan ini , lebih- lebih lagi boleh buat bisnes PASIF INCOME pula , ini antara keistimewaannya  :
 
√ Cover insuran kemalangan RM50,000 selagi tiap-tiap bulan topup rm50 sahaja .

√ Tiap kali topup min RM10 di beri bonus mata ganjaran dan boleh di redeem untuk mana- mana destinasi Airasia .

√ Topup RM30 Free 4G data internet , dan call bernilai sebanyak RM30 juga. Jika RM50 data 8G , call bernilai RM50 juga .

√ Cash back 7% setiap kali topup .

√ Beli topup sendiri di TG ( Tone Group Applikasi ) yang kita boleh download di playstore di telefon kita sendiri 7.5% 

√ Kita daftar ahli dan aktifkan simkad ahli baru atau yang kita jual di TG Aplikasi di beri RM1.50 setiap simkad .

Ya , Tuan/Puan ,
Kepada yang ingin jadikan telco satu bisnes ,
mungkin kita kata atau dari kata- kata sinis , atau kepada yang sudah tahu , pesaing kepada Tone Excel ini .

" Bisnes sen-sen , penat sahaja ".

Tetapi bagi saya Tuan/Puan , pendapat mereka sebenarnya kurang jelas seperti saya dahulu , sebenarnya apa2 pun bisnes memang lah bermula dengan sen-sen , sama seperti bisnes saya sendiri Bio Factor 9® bermula dengan seorang pengguna pada bulan Januari di tahun 2010 , kini hampir ke tahun 2018 mencecah puluhan ribu orang pengguna .Testimoni di rawat dengan Bio Factor 9® dari mula seorang yang sudah pulih , sudah sembuh kepada ribuan orang setakat ini .Sudah pasti income yang saya dapat , pengedar dapat tidak lah kepada istilah kepada sen- sen , tetapi sedikit demi sedikit sahaja pada mulanya . 

Akhirnya kini menjadi satu PASIF INCOME , maksudnya bulan depan sudah ready income  bermaksud sudah ada pelanggan tetap , pelanggan akan gunakan , cari juga  produk Bio Factor 9® , kan seronok begitu .

Kerana , produk Bio Factor 9® ini berorentasikan satu keperluan , bukan satu  kehendak . Sebab , sebelum nak mulakan Bio Factor 9® ini untuk di luaskan di pasaran , saya percaya pada waktu itu kepada ISTILAH BISNES YANG DISASARKAN BERORENTASIKAN SATU KEPERLUAN AKAN KEKAL LAMA . Lambat laun akan mendapat tempat pada masyarakat , *yang penting ! Just Do it ! Alhamdulillah memang benar kata-kata ini , nasihat pakar-pakar strategi perniagaan dan oleh jutawan dalam keluaran makanan , minuman , supplement atau ubat-ubatan .Pada awalnya perlahan kemudian meningkat .

Begitu , juga dengan menggunakan simkad Tone Excel ini Tuan/ Puan , ini lagi satu bisnes berorentasikan satu keperluan masyarakat , sangat luas sasarannya , jutaan pengguna setiap hari , ada setiap dari kita mengguna 2 atau 3 simkad dan akan mendapat pasif income berterusan setiap bulan bagi yang berusaha memperkenalkan kepada sasaran sedia ada ,  cuma mereka perlu tukar telco atau port in sahaja .


Pada pemerhatian saya Tuan/Puan , yang paling penting !

Tone Excel ini merupakan satu bisnes yang boleh dijalankan oleh sesiapa sahaja tanpa mengambil kira latar belakang pelajarannya.

Kini setiap dari kita perlukan telefon bimbit untuk berhubung samada telefon , SMS serta  data internet untuk wasap , wechat , instgram , telegram , twetter , dan bermacam applikasi di telefon kita guna seharian .

Sudah menjadi satu keperluan yang amat penting . Dengan ini saya benar- benar ingin mengajak dan berkongsi kepada Tuan/Puan bagaimana Tuan/Puan juga TIDAK MUSTAHIL boleh mencapai income luar biasa yang tidak terfikir oleh Tuan/Puan akan datang in shaa Allah , seperti yang telah di capai oleh orang yang telah berjaya .Yang pada bulan pertama ada ahli yang bermula  komisyen dengan RM30 sahaja , bulan ke-2 RM500 , bulan ke-3 RM900 , bulan ke-4 RM1300 , bulan ke-5 RM3000 , bulan ke-6 RM5,000 dan seterusnya bulan- bulan berikut meningkat dan terus meningkat .Komisyen ini berterusan kerana dari mereka yang kita perkenalkan bisnes Tone Excel akan berusaha memperkenalkan juga kepada orang lain ataupun pengguna telco TuneTalk tetap topup setiap bulan , kan satu bisnes mendapat pasif income yang sangat mudah kan .

Kecualilah ,
anda seorang yang memang sudah memang banyak duit, hidup tiada hutang, pendapatan tetap pun sudah lebih daripada mencukupi, jadi buku ( yang nak saya berikan percuma ) tentang segala info lengkap tentang bisnes ini memang tidak sesuai untuk anda .

Tetapi,
Jika Tuan/Puan tergolong dalam golongan orang yang sebaliknya, saya cadangkan anda suka atau tidak ,  bacalah buku ini sampai habis dan selepas itu bertindaklah secepat mungkin . In shaa Allah , saya bantu sebaik- baiknya sehingga buat sampai jadi.

Sebab , jika anda tergolong dalam golongan orang yang sentiasa mengharungi kehidupan hari ini dalam kepayahan dan kesusahan kerana masalah kewangan , sudah berbagai-bagai usaha dilakukan untuk menambahkan kewangan, dah banyak duit habis , personal loan atau loan kereta , rumah masih tak settel-settel dan kerugian dalam macam2 bisnes semata2 atas niat untuk meningkatkan sumber kewangan diri sendiri dan keluarga, tetapi semuanya gagal, tiada salahnya jika anda meletakkan sedikit keyakinan pada bisnes simkad Tone Excel ini .

Ini kerana ,
jika anda susah, anda kesempitan kewangan, untuk bayar segala bil-bil  seperti ibu bapa sakit, anak sakit, susu anak habis, beras habis, roadtax insuran mati, loan kereta, loan rumah, duit sewa rumah, dan hutang keliling pinggang .

Saya nak tanya , siapa yang kena selesaikan?
Ada sesiapa yang datang membantu anda?

Ada sesiapa yang bermurah hati sentiasa bagi duit kepada anda atau nak dengar masalah hidup anda kemudian dengan sukacitanya tolong anda ? Jawapannya tiada anda sendiri kena berusaha, berubah dan menyelesaikan masalah anda sendiri.

Saya bukan memberi penyelesaian kepada anda, tetapi hanya memberi cadangan sahaja.

Tuan/Puan nak buat bisnes ini atau tidak, semuanya bergantung pada diri anda sendiri. Kerana bila anda susah, saya tidak akan datang untuk bantu anda. Anda sendiri yang kena selesaikan.

Tetapi jika anda rasa terbuka hati , nampak peluang ini untuk mencuba buat bisnes Tone Excel ini, silalah hubungi saya :

Azizan bukhari , buat call , sms atau wassap .  Anda saya akan berikan buku prospektif , panduan Tone Excel kepada anda.

Dan mulakan bisnes Tone Excel ini. Ia benar2 menjadi ASEBAB anda berjaya keluar dari kemelut kesempitan kewangan, mudah2an anda juga akan merasakan apa yang di capai oleh ahli yang telah berjaya mengikut  program Tone Excel sehingga ke hari ini.

Disini saya kongsikan secara ringkas tentang bisnes Tone Excel yang saya sertai ini :

√ Produknya adalah simkad Tone Excel. Simkad untuk telefon anda , telco TuneTalk .

Cara Tone Excel memberi komisyen kepada saya adalah apabila saya berjaya menjual atau menaja simkad ini kepada orang lain, saya akan mendapat :

√ Upah sebanyak RM15 , anda topup lagi Rm30 upah di tambah RM10 , setiap daftar serta aktifkan simkad tidak kurang dalam 10 minit dapat komisyen lagi RM1.50 , Ini sahaja sudah RM26.50 dan saya juga akan mendapat komisyen lagi sebanyak 10% setiap kali pengguna tersebut  buat topup isian semula .

Bayangkan , jika 10 atau 100 orang kita kenalkan bukan ker ini boleh cecah lebih RM3000 sebulan .

√ Bukan tu sahaja , jika yang kita taja tu , buat juga seperti kita bukan ker ini sumber kewangan baru pada rakan kita dan kita juga .Kita bantu rakan kita , kita pun dapat juga tempias nya .

Bagaimana anda menjana income dengan handfon sahaja :



Tekniknya ! penajaan ahli baru yang sangat mudah ,

...promosi yang saya gunakan hanyalah dengan memberikan buku panduan atau penerangan penuh tentang bisnes Tone Excel kepada mereka. Biasanya mereka akan datang semula kepada saya untuk menjadi pengguna simkad Tone Excel ini kerana keistimewaan nya sangat banyak rugi jika kita tak perlu tukar telco ( port in sahaja ) atau guna no telefon baru .

Jadi jika saya ingin dapatkan lebih ramai pelanggan, maka saya sebarkan lebih banyak buku penerangan tersebut.

Daripada situlah komisyen saya meningkat dan akan meningkat dan terus meningkat setiap bulan. Hingga boleh mencapai tahap yang tak masuk akal dan langsung tidak terfikir ia akan meningkat yang sangat banyak .

Bagi saya, walaupun saya ada produk jenama sendiri Bio Factor 9® tetapi saya belum pernah jumpa bisnes yang semudah ini sebab sasaran nya sangat luas jutaan orang pengguna  , sesiapa sahaja boleh guna simkad ini jadi jangkaan income akan lumayan, amat-amat lah rugi jika anda tidak mencubanya terlebih dahulu.

Cara memulakan bisnes Tone Excel ini ,

Pertama sekali ,
anda kena beli pakej simkad Tone Excel ini hanya pada harga RM100 jika anda nak beli 2 atau lebih simkad untuk anda juga atau untuk siapa sahaja saya boleh aktifkan nya juga ataupun simkad ke 2 atau lebih ini akan saya ajar secara online sahaja pengaktifan nya oleh anda sendiri...menarik kan ! bisnes ini

Setelah bayaran di buat lapur kepada saya :
 Nama >< IC >< Alamat lengkap >< email 
 kepada talian saya +60192321024 ini.

Pakej Simkad Tone Excel yang di pos laju kepada anda mengandungi satu set bisnes kit serta sokongan dan bantuan sepenuhnya  :
1. Satu simkad Tune Talk Tone Excel .
2. Buku Business Guide All In One

- Panduan Bisnes ini
- Panduan penggunaan simkad .
- Promosi bisnes Tone Excel
3. Brouchers Tone Excel .
4. Format flyers .
5. Borang claim etika takaful 
6. Support team whatsapp group ilmu bisnes secara percuma 
7. Tone Group aplikasi yang mudah di akses 
8. Akaun web personal untuk bayaran komisyen terus ke akaun bank in 3 X sebulan dan , 
9. Mentor berpengalaman sepanjang anda menjalankan bisnes ini

Bisnes kit ini hanya di RHM Group RM100 sahaja

 Kandungan Bisnes Kit Mengandungi :

Satu Simkad Tune Talk Tone Excel
Business Guide All In One
Isi Kandungan Business Guide mengandungi :
Buku Panduan , Promosi dan Penggunaan Simkad
Insuran Etika Takaful Sijil , Borang Claim dan Penamaan
Memo Dari Tone Group

Nota :

√ Sebaik pendaftaran di buat oleh saya dalam Tone Group Aplikasi , satu panggilan dari saya dari simkad baru anda akan di buat bagi pengaktifan kad sim tersebut bagi membuktikan itu adalah no telefon Tune Talk anda dan data internet 4G dari talian baru anda diaktifkan .
√ Setelah anda terima simkad yang di pos , saya akan beri penerangan cara- cara penggunaan applikasi Tone Group , Tune Talk dan laman web personal anda .

CARA PEMBELIAN SIMKAD SECARA Online atau POS Laju  :
Bank : Maybank Berhad
No akuan : 564409002414
penama : Classic Network Management

Harga bagi set pembelian simkad Tone Excel adalah :
1 simkad set kit  = RM110 + kos pos laju 

Anda boleh beli beberapa pakej set simkad yang anda suka, mudah untuk anda menjual kepada orang lain .

Atau ,

Dapatkan Buku Promosi PERCUMA .

Jika anda hanya mahu membaca buku promosi terlebih dahulu, anda boleh dapatkan secara PERCUMA.

Hantarkan wassap :
www.wasap.my/60192321024/+Saya+Nak
www.wasap.my/60192321024/+Saya+Nak
www.wasap.my/60192321024/+Saya+Nak
'Saya nak' hantarkan nama penuh dan alamat shj .

Nanti anda akan dapat secara PERCUMA melalui pos.
  
Saya Azizan Bukhari adalah 
PENAJA ANDA : idp 1457835  

Page Rasmi : RHM Group
di : https://www.facebook.com/toneexcel4ubizz

Terimakasih ,
GuruNiaga ToneExcel
Program Tranier Buat Sampai Jadi!
Rahsia Hidup Mewah ( RHM Group )



Modal Rendah RM100 Nikmati Peluang

Program Tambah Gaji 
Modal Rendah RM100 Nikmati Peluang Bisnes Dan 
Dapat Macam-macam Tawaran PERCUMA! Sebagai Pengguna

⏯ SKMM dah iktiraf (sijil ASP & CFM)
Bank Negara dah iktiraf 
⏯ KWSP dah iktiraf (Majikan Terbaik)
Amanie Advisor dah iktiraf (Patuh Syariah)
⏯ Malaysia Book Of Record dah iktiraf 
(Tone Race Activities)
Astro Awani dah buat liputan 
(Agenda Awani channel)
TV3, TV2 dah buat liputan 
(Program jana pendapatan utk rakyat)


⏩ Insuran Kemalangan RM50,000

⏩ Ganjaran POINT Topup untuk redeem !


⏩ Unlimited data internet ! 

⏩ Unlimited Airtime !

Yang Paling Best...⏩ Unlimited Income !
Hanya dengan simkad RM100 sahaja
Jadi ahli sekarang !
  Sekali SEUMUR Hidup anda !
 
Saya adalah PENAJA ANDA : idp 1457835


Jika anda katakan !
Tune Talk Tone Excel ini mahal anda telah buat satu kesilapan untuk tidak menyertainya dalam hidup anda !  


Kenapa perlu anda tukar kepada simkad ini :
√ Produk terbaik dikalangan telco
√ Menjana bebas kewangan
√ Menjana kebebasan masa anda 


Tone Excel ini merupakan 
satu bisnes yang : 

Menjana income ke-2
Menjana income pasif & pencen
 

 Menjana income yang boleh di warisi

Membantu orang lain

 

 Produk keperluan semua orang
   Termasuk dalm pembelanjaan setiap bulan
Berkualiti & liputan luas
Tidak bermusim
Sasaran luas jumlah talian berdaftar 34.4 juta


  Modal sangat rendah
Mudah di kongsi dengan sesiapa sahaja
Mudah di duplikasi dalam bisnes ini


Sistem mudah di akses SMS,Whatsapp,Aplikasi

   Syarikat yang sangat kukuh

Tak perlu servis pelanggan ,Topup 
di mana-mana sahaja

 
Kini setiap dari kita perlukan telefon bimbit untuk berhubung samada telefon , SMS serta  data internet untuk wasap , wechat , instgram , telegram , twetter , dan bermacam applikasi di telefon kita guna seharian .

Tetapi jika anda rasa terbuka hati , nampak peluang ini untuk mencuba buat bisnes Tone Excel ini, *silalah hubungi kami ,*dan buat temujanji di mana dan jam berapa , kami tidak sekali- kali memaksa anda setelah Tuan/Puan dengar apa yg kami ingin sampai untuk bantu , untuk tolong kehidupan Tuan/Puan lebih baik dari hari ini , in shaa Allah .Setiap apa yang kami ajar adalah percuma sepenuhnya , jadi apa tunggu lagi rebut peluang ini sekarang 

Berminat ! nak join !
Langkah pertama :
BELI SATU SIMKAD TONE EXCEL
Selepas beli kad ini akan saya 
aktifkan dan 
akan di pos laju kepada anda


Bagaimana dengan handfon anda menjana income  :


Kini giliran anda pula
saya anda ajar dan bantu anda menjadi mentor kepada pelanggan anda 







DISCLAIMER

Laman blog ini www.toneexcel4ubiz.blogspot.com ini adalah laman promosi yang saya gunakan untuk kegunaan saya sendiri dan saya tidak bekerja dengan syarikat Tone Group Sdn.Bhd atau mana-mana pihak .Laman blog ini untuk di gunakan sebagai laman promosi bagi menaja ahli-ahli baru yang benar-benar berminat bersama saya bagi menyertai bisnes ini .

HARAP MAKLUM

Jika ada sebarang masalah teknikal boleh berhubung terus ke ibupejabat HQ ToneExcel Sdn.Bhd .



Saya adalah PENAJA ANDA : idp 1457835

Page FB Rasmi : RHM Group Tone Excel
di : https://www.facebook.com/toneexcel4ubizz

Page Rasmi Youtube : RHM Group Channel

Azizan bukhari
GuruNiaga
Program Trainer
Rahsia Hidup Mewah ( RHM Group )